Fermenteren dat houd me bezig. Gisteren bleekselderij gefermenteerd. Ben erg benieuwd. Morgen ga ik labne maken. Dat is van yoghurt. Heb een goed boek gevonden hiervoor, verrot lekker, van Christian Weij.

Fermenteren dat houd me bezig. Gisteren bleekselderij gefermenteerd. Ben erg benieuwd. Morgen ga ik labne maken. Dat is van yoghurt. Heb een goed boek gevonden hiervoor, verrot lekker, van Christian Weij.
Ik schrijf af en toe een blog voor wie geïnteresseerd is.
https://levenenwelzijnblog.wordpress.com/2025/01/16/herinneringen-deel-2/
Voor wie belangstelling heeft ik schrijf regelmatig bloggs https://levenenwelzijnblog.wordpress.com/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0NijfzM1s9cUS_RRAYH8sHLjTBzsgfggK6Igh_JuW29RZMW_IZ85oYjbY_aem_SXstKbsvRzBlbOT89-JJGA