Over

**Over NLSociaal**

Welkom bij nlsociaal.nl, de digitale speeltuin die ik heb gecreëerd als een frisse adem in de wereld van sociale media. Hier geloof ik in een online omgeving die de essentie van menselijke verbinding behoudt, zonder de afleiding van eindeloze reclames en data-exploitatie.

*Waarom nlsociaal.nl?*

In een tijd waarin de meeste sociale media gedijen op het verkopen van jouw aandacht aan de hoogste bieder, vond ik het hoog tijd voor iets nieuws. nlsociaal.nl is opgezet als een reactie op de gevestigde orde van social media platforms die jouw nieuwsfeed bombarderen met ongewenste advertenties en je online gedrag als handelswaar beschouwen. Opgericht uit onvrede na een onterecht verbanning.

*Een Ruimte voor Authentieke Connecties*

Bij nlsociaal.nl staat jouw gebruikerservaring centraal. Ik heb geen behoefte aan constante datamining of het volgen van elke klik die je maakt. In plaats daarvan wil ik een ruimte creëren waar authentieke interacties mogelijk zijn, waar jouw tijd en aandacht niet worden verkocht aan de hoogste bieder.

*Adieu, Reclame Overload*

Hier zeg ik 'nee' tegen de constante stroom van opdringerige advertenties. nlsociaal.nl is een plek waar je kunt genieten van sociale interacties zonder afgeleid te worden door reclames die je timeline overspoelen. Jouw ervaring staat centraal, niet de winstgevendheid van adverteerders.

*Jouw Privacy, Jouw Rechten*

Ik geloof in transparantie en het beschermen van jouw privacy. Bij nlsociaal.nl deel ik geen persoonlijke informatie met derden zonder jouw toestemming. Jouw gegevens zijn van jou, niet van mij. Dus, welkom bij nlsociaal.nl - waar sociale media weer sociaal wordt. Neem de controle terug over jouw online ervaring en ontdek een plek waar verbindingen belangrijker zijn dan commerciële belangen.

*Een Nieuw Begin of Een Vaarwel*

Bij nlsociaal.nl respecteren we jouw keuzes, inclusief de beslissing om ons platform te verlaten. Mocht je besluiten te stoppen, dan kun je met verwijderen van je account alles verwijderen. Mijn belofte is dat ik, in overeenstemming met onze waarden van privacy en transparantie, alle gegevens die aan jouw account zijn gekoppeld, zal verwijderen, waarmee jouw digitale voetafdruk bij nlsociaal.nl volledig wordt uitgewist.
Dit bij eventuele beëindigen van dit platform, niet meer kunnen voldoen aan betalingsverplichting inzake beheer. Als eerste wordt dit gecommuniceerd met alle gebruikers, de site kan dan worden overgenomen met de huidige opzet, rechten en plichten conform marktwaarde. Leden hebben dan ruim de tijd om een beslissing te nemen voor blijven of vertrekken

*Financiering: Jouw Steun, Mijn Groei*

nlsociaal.nl kiest bewust voor een financieringsmodel dat onze waarden weerspiegelt. Ik ben afhankelijk van de vrijgevigheid van onze gemeenschap door middel van donaties, evenals gematigde inkomsten uit zorgvuldig geselecteerde reclames. Ik geloof dat dit model mij in staat stelt om trouw te blijven aan ons doel: het bieden van een authentieke, gebruikersgerichte online omgeving.

*Een Belofte van Transparantie*

Transparantie staat centraal in alles wat ik doe bij nlsociaal.nl. Dit geldt ook voor onze financiën. Ik houd alle inkomsten en uitgaven bij op een speciale sectie van deze website, toegankelijk voor elke gebruiker(free hotmail account). Hier kun je precies zien hoe jouw donaties en de opbrengsten van onze beperkte reclame-uitingen worden gebruikt om de website te onderhouden en te verbeteren. Dit is mijn manier om verantwoording af te leggen en te laten zien dat elke bijdrage rechtstreeks ten goede komt aan het verbeteren van jouw ervaring op nlsociaal.nl.

Door transparant te zijn over mijn financiën, hoop ik een vertrouwensband op te bouwen met onze gebruikers en te benadrukken dat nlsociaal.nl meer is dan een platform; het is een gemeenschap die gedijt op wederzijds respect en steun.

*De Oprichter: *

Achter de schermen van nlsociaal.nl sta ik, Eric Redegeld, de drijvende kracht en oprichter van deze unieke online gemeenschap.
Als eigenaar van Redegeld ICT heb ik een diepgaande passie voor Onderwijs, technologie en de mogelijkheden die het biedt om mensen dichter bij elkaar te brengen.

Gedreven door de overtuiging dat "eerlijke" sociale media een platform moet zijn voor echte menselijke connecties, zonder de afleiding en exploitatie die tegenwoordig zo gangbaar zijn, besloot hij na een onterechte Facebook verbanning nlsociaal.nl te creëren.

Met een heldere visie en een toewijding aan privacy, transparantie, en gebruikerservaring, promoot ik deze nieuwe online gemeenschap naar een toekomst waarin sociale media weer echt sociaal is.

Bij nlsociaal.nl geloof ik dat achter elke interactie een mens zit, en dankzij de inzet en visie en betrokkenheid van leden, bied ik een platform aan waar deze overtuiging elke dag weer tot leven komt.

*Doe Mee aan mijn Missie*

Ik nodig jullie uit om deel uit te maken van deze missie om sociale media terug te brengen naar zijn essentie - menselijke connecties zonder commerciële afleidingen. Jouw steun, of het nu gaat om een donatie of simpelweg het gebruiken van nlsociaal.nl voor je dagelijkse sociale media behoeften, maakt een wereld van verschil. Samen kunnen we een ruimte creëren die echt sociaal is.

 

En maken we er niet MIJN plek maar ONZE plek van