Het Nieuwe Alternatief voor de Gevestigde Orde

NLSociaal.nl: Het Nieuwe Alternatief voor de Gevestigde Orde

In een wereld waar sociale media platforms zoals Facebook (META) de norm zijn, is er een nieuwe speler die de status quo uitdaagt: nlsociaal.nl.

Wat is NLSociaal.nl?

NLSociaal.nl is een nieuw sociaal media platform dat zich richt op het bieden van een alternatief voor de gevestigde orde. Het platform is ontworpen met de gedachte om gebruikers meer controle te geven over hun online ervaring.

Jouw data.

In tegenstelling tot Facebook, dat vaak bekritiseerd wordt om zijn beheer van gebruikersgegevens, Is bij nlsociaal.nl Jouw data ook "jouw" data.
Verwijder je jouw account dan is ook echt alles weg, inclusief reacties op berichten van anderen

Hoe verschilt NLSociaal.nl van Facebook?

In tegenstelling tot Facebook, dat vaak bekritiseerd wordt om zijn privacybeleid, streeft NLSociaal.nl ernaar om een veilige en transparante omgeving te bieden voor zijn gebruikers.
Het platform is gebouwd met de nieuwste technologieën en volgt strikte normen voor databeveiliging en privacy.
Dit ondersteund door een grote community 

De Rol van Informatica Studenten

Wat NLSociaal.nl echt uniek maakt, is de betrokkenheid van informatica studenten van 6VWO. Deze studenten worden onder toezicht ingezet om te leren hoe ze een platform kunnen beheren zonder inzage in gebruikersgegevens.
Dit wordt gedaan op een schaduwsite die geen gebruikers heeft vanwege privacyoverwegingen.

Hun inbreng heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een platform dat niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook technisch robuust.
Middels AI zijn er dan ook al zaken toegepast.

Conclusie

NLSociaal.nl is meer dan zomaar een nieuw sociaal media platform. Het is een beweging die streeft naar verandering in de manier waarop we sociale media gebruiken.
Met zijn unieke benadering en de betrokkenheid van jonge informatica studenten, is NLSociaal.nl klaar om de uitdaging aan te gaan en een echt alternatief te bieden voor de gevestigde orde.

Doe jij mee?

https://nlscociaal.nl en we hebben ook een Android app
https://play.google.com/store/apps/details?id=nlsociaal.nl&pcampaignid=web_share